#

У Бородянському районі відбудеться мультидисциплінарний фестиваль

04.07.2019 09:24
У Бородянському районі відбудеться мультидисциплінарний фестиваль
Фото з минулорічного фестивалю

У селищі міського типу Немішаєвому з 4 по 7 липня пройде мультидисциплінарний фестиваль Osten-Sacken Off-Stage

 

Про це повідомляє інформаційни портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українське радіо". 

Наталія Тищенко

Фестиваль Osten-Sacken Off-Stage пройде вже вчетверте біля напівзруйнованого маєтку ХІХ сторіччя Остен-Сакенів у селищі міського типу Немішаєві. Цей освітній фестиваль створювався для того, щоб показати нові підходи до театральних практик, тобто це -  фетиваль "поза сценою".

За словами організатора фестивалю Євгенії Радіщевої, фестиваль "трансформує руїну з архіву минулого на простір взаємодії".

"Для нас важливе привернення уваги до самої руїни. Цього року ми досліджуємо тему синергії, тому ми запрошуємо колективи та артистів з різних мистецьких сфер. Нам цікаво досліджувати цю історію, як ми можемо взаємодіяти і як ми можемо створювати проекти на межі між різними мистецькими сферами, де театр може поєднуватися з музикою, музика — з кіно, а кіно — з ленд-артом", — ділиться планами організаторка.

"Театри представлятимуть три вистави. Одна з них Сашка Брами "Осінь на Плутоні". Також у нас буде майстерня "Герць" і Театр анімаційного мистецтва з виставою "Кіт, що гуляє сам по собі". Буде велика музична програма, на основній локації щовечора виступатимуть шість музичних гуртів. Також будуть дві нічні вечірки електронної музики на додатковій локації", — розповіла Євгенія Радіщева.

Ще одна складова програми фестивалю в Немішаєві — ленд-арт. Також на фестивалі буде кінопрограма та зустрічі з режисерами фільмів, які демонструватимуть на фестивалі. Окрім цього, в окрему програму винесено документальні вистави та публічні читання п’єс, авторами яких є підлітки з прифронтових зон.

Нагадаємо також, що з 30 червня по 6 липня 2019 у Білій Церкві відбудеться мистецький фестиваль  "ART ПАНОРАМА".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: