#

У Боярці капітально відремонтують будівлю ЦНАПу за 10 млн грн

13.08.2021 19:30
У Боярці капітально відремонтують будівлю ЦНАПу за 10 млн грн
Фото з мережі Інтернет

До кінця жовтня 2021 року в Боярці проведуть капремонт в адміністративної будівлі по вул. Грушевського, 39-А, де зараз розташовано Центр надання адмінпослуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Киеввласть".

Ремонтувати будуть приміщення, які зараз не використовуються, щоб потім в них організувати робочі місця для співробітників виконкому Боярської міськради.

Згідно з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 12 серпня 2021 року управління капітального будівництва Боярської міськради уклало з ТОВ "Ремконт" договір на проведення капітального ремонту приміщень першого та другого поверху будівлі по вул. Грушевського, 39-А у Боярці Фастівського району. Ціна договору склала 10,85 млн гривень.

До кінця жовтня 2021 року "Ремконт" повинно замінити системи опалення, водопроводу та каналізації, виконати загальнобудівельні, демонтажні, електромонтажні та оздоблювальні роботи.

У Боярській міськраді розповіли, що ремонт проводиться в приміщеннях, які зараз не використовуються, а після капремонту в них планують організувати робочі місця для співробітників виконкому Боярської міськради.

Зараз у будівлі по вул. Грушевського, 39-А знаходиться ЦНАП, також вона частково використовується виконкомом міської ради. Основна будівля Боярської міської ради знаходиться по вул. Грушевського, 39.

Нагадаємо, що Боярській міській раді запрацювала телефонна лінія безкоштовної психологічної допомоги, яка покликана послабити психологічні наслідки пандемії COVID-19 у дітей та дорослих.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: