#

У Боярці планують реконструювати водонапірну станцію за майже 600 тис грн

05.10.2019 12:32
У Боярці планують реконструювати водонапірну станцію за майже 600 тис грн
Фото з мережі Інтернет

На позачерговій сесії Боярської міської ради депутати виділили 505 818 тис грн на співфінансування проекту КОДА "Питна вода Київщини на 2017-2020 роки", у рамках цієї програми в місті зроблять капітальний ремонт водонапірно-насоснної станції №5

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Боярської міської ради.

Щоби виділити ці кошти, міській раді довелось зняти 400 тисяч із капітального ремонту покрівлі очисних споруд та понад 105 тисяч із придбання основних засобів для виконкому.

Це наше співфінансування до обласної ради на реконструкцію КНС №5. Минулого тижня область виділила остаточні кошти й попросила терміново зібрати сесію, бо ці кошти мають бути використані до Нового року, а залишається вже дуже мало часу”, – зазначив голова міськради Олександр Зарубін.

Згідно з тендерною документацією Київська облдержадміністрація виділила на ремонт боярської станції 5 217 194 гривень. Переможцем аукціону і, відповідно, виконавцем робіт по реконструкції, буде ТОВ “Енергоощадний технології”.

Також нагадаємо, що в Бучі пройшла зустріч з представником Європейського інвестиційного банку, на якій презентували проект реконструкції та добудови ЗОШ №1.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: