#

У Боярці помічник Медведчука при затриманні погрожував поліцейським фізичною розправою

27.01.2020 09:23
У Боярці помічник Медведчука при затриманні погрожував поліцейським фізичною розправою
Фото з місця події

У п’ятницю, 24 січня, В'ячеслав Клименко, помічник народного депутата Віктора Медведчука, машина якого перебувала у розшуку, при затриманні постійно погрожував співробітникам поліції, ображав їх сім'ї, обіцяв проблеми і фізичну розправу

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на допис сторінки Олексія Павловського у Facebook.

У місті Боярка Київської області по системі "безпечне місто" був помічений автомобіль Mercedec PK 2317G сірого кольору, який проходив за орієнтуванням (зник з місця ДТП). Місяць тому співробітники заправної станції подзвонили в поліцію і повідомили, що п'яний молодик на автомобілі Mercedec приїхав заправлятися, а коли залишав заправну станцію, вирвав заправний шланг і кілька метрів протягнув за собою співробітника (заправника) та зник з місця ДТП.

Співробітники національної поліції України отримали повідомлення, що автомобіль, який проходить за орієнтуванням був зафіксувала камерою "безпечне місто". Екіпаж поліції попрямував до відповідного місця. Як тільки автомобіль потрапив у поле зору поліцейських вони негайно включили проблискові маячки, дали звуковий сигнал і почали зупиняти автомобіль. Пан Клименко почав переховуватися від співробітників поліції створюючи одну за одною аварійну ситуацію на дорозі. Очевидці стверджують, що швидкість автомобіля Mercedec місцями перевищувала 180 кілометрів на годину. Через кілька кварталів пану Клименко все ж вдалося ненадовго відірватися від поліції і під'їхати до приватного будинку, де взяти спроби заховати автомобіль на території ділянки по вул. Київська.

При затриманні В'ячеслав Клименко, помічник народного депутата Медведчука В.В., машина якого перебувала у розшуку, постійно погрожував співробітникам поліції, ображав їх сім'ї, говорив, що "Я помічник Медведчука і мені все по@уй" обіцяв проблеми і фізичну розправу.

У зв'язку з цим інцидентом, народний депутат Віктор Медведчук 25 січня 2020 року звернувся до апарату Верховної Ради з листом щодо звільнення Клименка В'ячеслава Володимировича з посади його помічника.

Нагадаємо, що поліція розшукує водія, який насмерть збив молодика в Іванківському районі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: