#

У Боярці проведуть конкурс "Людина року 2019"

17.07.2019 14:29
У Боярці проведуть конкурс "Людина року 2019"
Фото з мережі інтернет

Учора, 16 липня, у місті Боярка розпочалась реєстрація на щорічний конкурс "Людина року"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Боярської міської ради.

Головна мета конкурсу "Людина року міста Боярка 2019" – це виявлення ініціативних і талановитих особистостей. Також конкурс проводиться для того, щоб відзначити інтелектуальну та професійну еліту міста, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій і громадсько-політичній діяльності.

Конкурс проводиться з п’ятого серпня по п’яте вересня кожного року. Загалом у конкурсі представлено одинадцять номінації. Перелік номінацій не є вичерпним і може розширюватись або змінюватись за рішенням Оргкомітету конкурсу.

Мешканці та вихідці з міста Боярка, які мають визначні особисті заслуги і вагомі професійні здобутки протягом поточного року можуть брати участь в конкурсі. Проте самовисуванці на присвоєння звання "Людина року" не розглядаються. Висунути кандидатури учасника можуть лише колективним рішенням керівники трудових колективів, професійні спілки, громадські організації, осередки політичних партій, об’єднання громадян та іншими категоріями населення.

Оргкомітет повинен підбити підсумки конкурсу Людина року міста Боярка 2019 до третьої суботи вересня місяця поточного року.

Також нагадуємо, що в Боярці перевірили стан повітря на території двох підприємств ПрАТ "Вентиляційні системи" і ТОВ "Еліт Декор", на які скаржилися місцеві жителі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: