#

У Боярці розпочалися зйомки вітчизняного серіалу

22.09.2019 09:43
У Боярці розпочалися зйомки вітчизняного серіалу
Фото з місця події

У місті Боярка Києво-Святошинського відбуваються зйомки 12-ти серійного кінороману "І будуть люди"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Світлинами зі знімального майданчика в соціальних мережах поділилася мешканка Боярки, акторка Євгенія Непиталюк, куди вона завітала разом із донькою.

Варто значити, що "І будуть люди" став одним із переможців конкурсу фільмів патріотичного спрямування Міністерства культури України у 2018 році, а також конкурсу соціально вагомого контенту про Україну Pitch UA від MRM та USAID.

В основу сценарію фільму покладено однойменний роман українського письменника ХХ століття Анатолія Дімарова. Події роману охоплюють тридцятирічний період: з 1901 по 1932 роки минулого століття. У центрі подій – історія кількох українських сімей. Головні герої відчують на собі і своїх близьких турбулентність часу: першу світову війну, революції, встановлення комуністичного режиму.

Відомо, що знімання фільму триватимуть до кінця 2019 року, серед локацій також будуть Васильківщина, Національний музей народної архітектури та побуту України "Пирогів" (Київ), музеї народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (Переяслав-Хмельницький).

Також нагадаємо, що двір навпроти парку відпочинку ім. Стельмаха в місті Ірпінь перетворився в знімальний майданчик.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: