#

У Боярці виявили незаконний газопровід до неіснуючого за документами маєтку (ФОТО)

10.12.2019 16:52
У Боярці виявили незаконний газопровід до неіснуючого за документами маєтку (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в місті Боярка Києво-Святошинського району виявили несанкціонований газопровід до триповерхового маєтку, якого за документами не існує

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київоблгазу" у Facebook.

Так, нещодавно на лінію 104 надійшло повідомлення про наявність сильного запаху газу по вулиці Тарасівській у місті Боярка Києво-Святошинського району. На місці події працівники компанії підтвердили виток газу в триповерховому маєтку по вулиці Тарасівській 15/2 та виявили несанкціонований газопровід під парканом.

За даними районного відділення "Київоблгазу", домоволодіння не приєднувалося до газових мереж. Цікаво те, що сам маєток навіть не має фактичної адреси. Він не введений в експлуатацію, на нього відсутні будь-які документи, що підтверджують право власності.

У мережі Інтернет цей будинок позиціонується як реабілітаційний центр, у якому перебувають особи, щодо яких здійснюється примусове лікування наркоманії та алкоголізму. На сайті ГО "Центр здорової молоді" адреса центру не вказана, а справжня ліцензія на здійснення лікування відсутня.

На місце інциденту були викликані працівники поліції для встановлення осіб, причетних до несанкціонованого відбору природного газу. Згідно з Кодексом ГРС, такий факт кваліфікується як крадіжка. Наразі правоохоронні органи з’ясовують усі обставини з метою притягнення до відповідальності осіб, причетних до багаторічної крадіжки природного газу.

Також нагадаємо, що у Васильківському районі через аварію без газопостачання залишилися мешканці сіл Діброви, Багрина та Калинівки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: