#

У Боярці провчили водія маршрутки за перевищення швидкості (ВІДЕО)

15.03.2020 10:44
У Боярці провчили водія маршрутки за перевищення швидкості (ВІДЕО)
Фото з місця події

У Боярці водій маршрутного таксі №742 перевищив дозволену швидкість руху, а на прохання пасажирів їхати повільніше ніяк не відреагував 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "БОЯРКА❤️" у Facebook.

Свої дії водій маршрутки №742 аргументує тим, що в нього дуже щільний графік, тому необхідно їхати швидше, щоби прибути на визначені зупинки вчасно. За словами пасажирів, маршрутне таксі рухалося швидше 100 км/год. Відтак, порушення водія зняли на відео та викликали поліцію. 

"Повна відсутність реакції на вимоги дотримуватися ПДР лякає. У мене життя одне й у тих, кого везуть теж", - обурюється експерт Руслан Болгов.

Ба більше, для того, щоби затримати водія до приїзду правоохоронців Руслан Болгов був вимушений стати на виході із салону авто. 

"У результаті мене протягнули по асфальту. Однією ногою я ледве втримався й це при тому, що мої речі були всередині", - говорить експерт.

Що цікаво, після приїзду поліції на місці події з'явився нахабний чоловік, який всіляко перешкоджав правоохоронцям виконувати необхідні дії. 

"Борзий хлопець став командувати, щоби водій не показував ніяких документів поліції, що ми тут банда напали на нього. Хто він, що він не сказав і в підсумку втік на іншій маршрутці "Богдан", - пояснює Руслан Болгов.

Окрім перевищення швидкості, водії маршруток у Боярці часто обїжджають затори по зустрічній смузі, відволікаються на мобільний телефон та курять на робочому місці.

"У мене було відчуття, що ми злетимо з траси. Водій весь час петляв то в один ряд, то в другий", - розповідає  пасажирка Інга Баркалова.

Нагадаємо, що на територіях Боярського лісництва в рамках проекту "Озеленення України. Озеленення планети" було висаджено 100 тисяч дерев і цим самим встановлено Національний рекорд України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: