#

У Боярці затримали молодика, який напав із ножем на місцевого жителя (ФОТО)

23.03.2021 13:15
У Боярці затримали молодика, який напав із ножем на місцевого жителя (ФОТО)
Фото з місця події

До поліції надійшло повідомлення від 18-річного жителя міста Боярка, про те, що невідомий чоловік напав на нього та, погрожуючи ножем, відібрав мобільний телефон

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та за лічені години встановили особу зловмисника.

Ним виявився 22-річний безробітній місцевий житель. Молодик зізнався в скоєному та надав правдиві покази. Його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання про повідомлення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що 19 березня, у місті Боярка Фастівського району відбулося засіданння комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для визначення суми збитків від вибуху , що стався 16 березня 2021 року.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: