#

У Броварах планують встановити табло для онлайн відстеження руху автобусів

08.02.2019 16:59
У Броварах планують встановити табло для онлайн відстеження руху автобусів
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в Броварах виконавчий комітет затвердив Порядок проведення конкурсного відбору для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу громадського транспорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Виконавцем проведення конкурсу є управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту (УБЖКГІТ).

У Порядку наведено основні вимоги до системи (не менш ніж на 152 транспортні засоби), програмного забезпечення, характеристики GPS/GSM обладнання, а також зразки заяви на участь та договору на впровадження. Інформацію про початок конкурсного відбору організатор має оприлюднити не пізніше, ніж за 15 днів.

Згідно з Порядком, переможець конкурсного відбору має здійснити:

  • встановлення GPS-треків на маршрутні автобуси;
  • розробку веб-додатку та додатку для мобільних пристроїв на системах Android та IOS для відображення інформації про стан руху ТЗ по маршрутах та прогноз прибуття на обрану зупинку.

Заплановано встановлення павільйонів – зупинок громадського транспорту, які мають включати в себе тривожну кнопку для голосового зв’язку з екстреною службою, а також USB-порти підзарядки мобільних пристроїв.

Про фактичне прибуття транспорту сповіщатиме спеціальне табло, що включає в себе безкоштовний доступ до Інтернету через Wi-Fi та камеру відеоспостереження. Інформація на табло має оновлюватися кожні 10 секунд.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як повідомила представниця УБЖКГІТ, планується встановити поки три зупинки нового зразка разом із табло, оскільки для їх встановлення потрібно виконання певних технічних умов (наявності інтернет-мережі, кабелів комунікації). Нові павільйони разом із табло заплановано встановити:

  • навпроти ТЦ "Варус" по непарній стороні;
  • навпроти ТЦ "Сільпо";
  • по вулиці Київській (зупинка "Інтернат").

Як повідомила чиновниця, на зупинці ТЦ "Варус" (парна сторона) павільйон відповідає всім вимогам, тому там планується встановити лише табло.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: