#

У Броварах поліцейські жорстоко побили адвоката та його батька

28.03.2020 15:00
У Броварах поліцейські жорстоко побили адвоката та його батька
Фото з місця події

Учора, 27 березня, у місті Бровари поліції застосували фізичну силу та кайданки до адвоката та його батька, заподіявши їм тілесних ушкоджень, такі дії працівників поліції були викликані тим, що адвокат відмовився давати потрібні їм пояснення як свідок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Наше місто Бровари".

Зокрема, на гарячу лінію Комітету захисту прав адвокатів Київської області надійшло повідомлення про напад на адвоката Пономарьова Миколу у місті Бровари.

Як повідомляється, на місце відразу виїхали представники Комітету. Прибувши на місце події, представники Комітету встановили, що працівники поліції застосували фізичну силу та кайданки до адвоката та його батька, заподіявши їм тілесних ушкоджень. Такі дії працівників поліції були викликані тим, що адвокат відмовився давати потрібні їм пояснення як свідок.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Представники Комітету з’ясували, що такі дії працівників поліції буди викликані тим, що адвокат відмовився давати пояснення як свідок. У зв’язку із вказаними обставинами представниками Комітету захисту прав адвокатів подано заяву про вчинення кримінального правопорушення.

Також нагадаємо, що станом на 27 березня, до поліції Київщини надійшло понад 300 повідомлень про порушення умов карантину, поліція відреагувала на кожну заяву, провела відповідну перевірку, також працівники поліції притягнули до адміністративної відповідальності 164 особи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: