#

У Броварах ринки, ресторани та інші заклади ігнорують карантин (ФОТО)

18.03.2020 16:48
У Броварах ринки, ресторани та інші заклади ігнорують карантин (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 17 березня, в Броварах, незважаючи на заборону, працювали ринок "Господар", ТРЦ "Термінал", ресторан "Сан Марко", спа-салон в ТЦ "Еден", перукарні та інші заклади надання послуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Ігоря Сапожка у Faсebook.

"Управління інспекції та контролю проводитиме постійну перевірку виконання розпорядження "Про запровадження додаткових обмежувальних заходів в місті Бровари на період карантину". Особливо це стосується призупинення роботи торговельних центрів, ринків, закладів громадського харчування (закладів швидкого харчування, ресторанів, кафе, барів), спортивних комплексів і залів, закладів побутового обслуговування населення: SPA-салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, басейнів та інших закладів надання послуг населенню, а також розважальних закладів: дискотек, нічних клубів, комп’ютерних клубів тощо", - пише він.

Далі він зазначив, що станом на 17 березня працював ринок "Господар", ринок "На Київській", ТРЦ "Термінал", ресторан "Сан Марко", спа-салон в ТЦ "Еден", перукарні та інші заклади надання послуг.

Також Сапожко сказав, що просить всіх поставитись з розумінням та дотримуватись розпоряджень органів влади та місцевого самоврядування, адже від самосвідомості кожного з нас залежить здоров’я і життя близьких людей. Окрім того наголосив керівникам підприємств всіх форм власності на важливості та необхідності переведення працівників на дистанційну роботу в режимі он-лайн.

"Ще раз звертаюсь до всіх броварчан, особливо старшого покоління, – без крайньої потреби не покидати свої домівки, обмежити пересування по місту та мінімізувати користування громадським транспортом. Дотримуйтесь елементарних заходів особистого захисту. У випадку погіршення самопочуття одразу телефонуйте сімейному лікарю та слідуйте його рекомендаціям, - підсумував Сапожко.

Також нагадаємо, що у Броварах працівники правоохоронних органів зупинили автомобіль, водій якого при спілкуванні поводився підозріло, під час огляду салону автівки, правоохоронці виявили пістолет без будь-якого маркування та наявних дозвільних документів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: