#

У Броварах відбувся фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Inna-Brovary"

22.10.2019 16:57
У Броварах відбувся фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Inna-Brovary"
Фото з місця події

19 жовтня в місті Бровари вчетверте відбувся Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості International Charity Festival "Inna-Brovary"

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Бучаеської міської ради у Facebook.

Мета фестивалю – зосередити увагу громадськості на проблемі онкозахворювань в Україні та зібрати реальні кошти для підтримки та лікування людей, що страждають на онкологічні захворювання.

Головний результат, заради якого на конкурс зібралося більше 1 000 конкурсантів – досягнуто За підсумками заходу для лікування підопічних Фонду “Інна” зібрано 261 189 гривень.

Фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "International Charity Festival” Inna-Brovary" – це не тільки благодійний творчий конкурс, а ще і прекрасна можливість обмінятися безцінним досвідом і повчитися в майстрів у світі мистецтва.

Майстер-класи по своїй спеціалізації надавали: Заслужений діяч мистецтв України Лідія Ковтюх, Народний артист України Микола Шумський, директор асоціації HASAD Folk Dances, офіційний представник Турецької федерації народних танців Орхан Язичи, художник-карикатурист із Броварів Генадій Михеєв.

18 жовтня в МКЦ "Прометей" відбувся великий благодійний концерт за участю артистів із Євросоюзу – Франції та Естонії, Республіки Білорусь і України.

19 жовтня відбулось відкриття та власне сам конкурс у п’яти номінаціях. Журі фестивалю склали досвідчені музиканти, співаки, хореографи, художники.

У фестивалі-конкурсі з’явилась нова номінація “Театральне мистецтво й художнє слово”. У складі поважного журі-журналіст Панюта Олег, режисер-постановник опер, оперет, мюзіклів та музично-драматичних вистав Полищук Юлія, актор Народного театру “Арсенал” – Омельянюк Дмитро.

20 жовтня в концертній залі ТРЦ "Термінал" відбувся гала-концерт фестивалю-конкурсу "Inna-Brovary".

Також нагадаємо, що 19 жовтня вихованці Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю міста Бровари взяли участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі творчості "Profest".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: