#

У Броварах "віджали" 76 га землі Радіопередавального центру (ВІДЕО)

14.04.2020 06:50
У Броварах "віджали" 76 га землі Радіопередавального центру (ВІДЕО)
Фото ділянок

Стало відомо, що олігарх Віктор Поліщук у результаті різних махінацій повернув собі 76 га землі Броварського Радіопередавального центру  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відеосюжет "BIHUS info".

Варто зауважити, що ще 7 років тому Броварська міська рада проголосувала за передачу земель ДП "Радіопередавальний центр" в оренду 48 особам для ведення особистого селянського господарства. Однак, що дивно, усі вони в один день за допомогою одного нотаріуса передали свої ділянки приватному підприємству "Інтер-профіт".

Після перемоги Революції Гідності на майже 95 га землі Радіопередавального центру був накладений арешт, який був знятий у 2019 році. Відтак, рішенням суду принаймні чотири із п'яти ділянок Радіопередавального центру на Торгмаші, площею 76 га, були передані компанії українського олігарха Віктора Поліщука "Інтер-профіт".

Ба більше, нещодавно інша фірма бізнесмена без конкурсу спромоглася укласти з госпіталем Міністерства внутрішніх справ України договір на постачання медичних товарів у зв’язку з поширенням COVID-19. Сума угоди – 46 млн грн. 

Нагадаємо, що в місті Бровари загорілося майже 5 гектарів території у районі міського кладовища через підпал сухої трави.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: