#

У Броварах відзначили День пам’яті захисників України (ФОТО)

30.08.2019 07:58
У Броварах відзначили День пам’яті захисників України (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 29 серпня, у місті Бровари з нагоди Дня пам’яті захисників України відбулися пам’ятні заходи: поминальний молебень та покладання квітів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Броварської міськради.

Нагадаємо, що 23 серпня 2019 року Президент України Володимир Зеленський своїм указом встановив День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, який відзначатимуть щорічно 29 серпня. У цей день на державних установах були приспущені прапори, а медіа, установи й організації обмежили розважальні заходи.

У Броварах до Дня пам’яті захисників України пролунав поминальний молебень та відбулася церемонія покладання квітів до місць поховання загиблих учасників АТО/ООС та Героя України Антоніни Дворянець, до пам’ятного знаку Героям Небесної сотні на Майдані Свободи.

У заходах взяли участь міський голова Броварів, секретар Броварської місьради, заступники міського голови, керуючий справами виконкому, ветерани АТО/ООС, члени родин загиблих захисників України, повідомляє сайт міської ради.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: