#

У Броварах затримали серійного крадія (ВІДЕО)

19.03.2020 11:45
У Броварах затримали серійного крадія (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в Броварах правоохоронці затримали грабіжника, а вже потім він зізнався у скоєнні ще низки злочинів та надав правдиві покази

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Нападника, який ґрунтовно підозрюється у пограбуванні місцевого жителя, затримали у порядку ст. 208 КПК України та доправили до відділення поліції. Там він зізнався поліцейським у скоєнні ще низки злочинів та надав правдиві покази. Зловмисником виявився 33-річний місцевий житель.

Злочинець розповів, що місяць назад він познайомився з чоловіком, пив з ним алкоголь, а потім побив і забрав у нього вироби з золота та банківську картку.

Не так давно, пізнього вечора, крадій перехожому забризкав очі сльозогінним газом, вдарив в обличчя і викрав сумку. Через кілька годин, під ранок, злодій вирвав з рук чоловіка наплічник з грошима та документами. Як з’ясувалось, чолов’яга перебував у розшуку за скоєння розбійного нападу.

За фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють нападника на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід для нього обере суд. Наразі триває слідство.                  

Також нагадаємо, що 17 березня в місті Ірпінь невідомі особи проникли до магазину "іl pane" та здійснили крадіжку техніки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: