#

У Броварах зловмисники напали на іноземця

21.11.2019 14:25
У Броварах зловмисники напали на іноземця
Речові докази

Нещодавно близько 03:00 ночі біля нічного розважального закладу по бульвару Незалежності в Броварах невідомі напали на громадянина Туніса

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Спочатку нападники жорстоко побили та намагалися придушити іноземця, потім забрали в нього велику суму грошей, мобільний телефон і зникли в невідомому напрямку.

Поліція досить швидко встановила встановили одного з нападників та затримали його на одній із вулиць Броварів. Ним виявився 29-річний уродженець Запоріжжя,  який у липні цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин. На Київщину злодій приїхав у пошуках роботи і працював на будівництві в селі Калинівка.

У зловмисника працівники поліції виявили та вилучили речові докази: документи та мобільний телефон, які належать потерпілому громадянину Тунісу.

Другого фігуранта розбійного нападу знайти було важче, для цього працівникам поліції довелося поїхати у відрядження до Запоріжжя. Там оперативники затримали 19-річного хлопця, який зізнався в злочині та розповів свою участь у розбійному нападі.

Наразі за фактом розбійного нападу відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Старшому зловмиснику оголошено про підозру. Вирішується питання про підозру другому фігуранту. Міру запобіжного заходу для нападників обере суд.

Також нагадаємо, що 18 листопада в селі Софіївська Борщагівка чоловік вирішив зробити компанії підлітків зауваження, бо його обурила манера спілкування однієї із дівчат.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: