#

У Броварах бійцівська собака покусала дитину на спортивному майданчику (ФОТО)

19.04.2021 10:20
У Броварах бійцівська собака покусала дитину на спортивному майданчику (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 18 квітня, близько 12 години, у місті Бровари на території спортивного майданчика стаффордширський тер’єр напав на 7-річного хлопчика

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуна Бровари".

Подія сталася на спортмайданчику, що на бульварі Незалежності біля будинку 10. Свідок розповів, що хлопчик спершу гойдався на гойдалці на дитячому майданчику біля огородженого сіткою футбольного поля, на якому й був пес. За огорожею жінка вигулювала стаффордширського тер’єра, говорячи по телефону, в той час як тварина без намордника та повідка бігала всередині огорожі.

Потім дитина чомусь вирішила відчинити хвіртку огородженого поля, і пес, захищаючи територію, напав на хлопчика та повалив його на землю. Собака вчепився в хлопчика з такою силою, що хазяйка навіть не могла сама надягнути на тварину намордник та повідок.

Батько дитини вийшов у двір коли вже все сталось. Виявилось, що хлопчик вирішив почекати тата на майданчику, щоб потім піти з ним в магазин. Зараз життю дитини нічого не загрожує. Пес йому розірвав лише мочку лівого вуха, тому лікарі швидкої наклали хлопчику шви. Батько дитини каже, що син дуже злякався, тож звертатимуться за допомогою до психолога.

Власники собаки розуміють свою провину та готові компенсувати витрати на лікування дитини.

Нагадаємо, що у Трипіллі нелюди розкидають бутерброди з ковбасою, начинені отруйним зерном.



Читати "Моя Київщина" у Facebook