#

У Броварах для поліції спецпризначення відкрили новий тренувальний комплекс (ФОТО)

22.08.2020 17:05
У Броварах для поліції спецпризначення відкрили новий тренувальний комплекс (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 22 серпня, у місті Бровари відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу для тренувань бійців полку поліції особливого призначення, на якому був присутній начальник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов

Про це повідомляють журналісти "Моя Київщина", які побували на місці події.

Для гостей урочистості провели екскурсію: показали різноманітну вогнепальну зброю, яка є на балансі цього підрозділу, зокрема пістолети українського виробництва, підствольні гранатомети та декілька нових снайперських гвинтівок. Також під час екскурсії показали автомобілі, які використовують бійці на завданнях.

Основною родзинкою програми був саме новий відремонтований спортивний зал для підготовки бійців. Ініціатором ремонту, як нам розповів, Андрій Нєбитов, був начальник полку, а основними спонсорами - Головне управління Національної поліції в Київській області та профспілка поліції.

Зал повністю забезпечений усім необхідним для гарних тренувань. І, чесно кажучи, за комплектуванням навіть не поступається мережевим спортивним залам, - так прокоментував відкриття нового спортзалу один із бійців полку спеціального призначення.

Зауважимо, що Андрій Нєбитов вирішив сам перевірити виконану роботу в новому залі та сам зробив декілька підйомів штанги.

Нагадаємо, що в неділю, 23 серпня, у місті Бровари відбудеться цикл заходів напередодні Дня Незалежності, зокрема пройде урочиста хода учасників АТО/ООС до Дня Прапора України





Читати "Моя Київщина" у Telegram