#

У Броварах двоє пасажирів вкрали таксі

17.05.2020 09:36
У Броварах двоє пасажирів вкрали таксі
Фото з місця події

Нещодавно у місті Бровари двоє пасажирів нахабно виштовхали з автомобіля водія таксі під час зупинки, аби втекти на ньому від своїх неприятелів

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Потерпілий водій одразу звернувся до поліції. Правоохоронці негайно розпочали розшукові заходи та блокували можливі шляхи руху транспортного засобу.  Вже за лічені хвилини група реагування патрульної поліції виявила за орієнтуванням розшукуваний автомобіль і зупинила його для перевірки. 

За кермом легковика перебував 29-річний місцевий житель, який в минулому вже мав проблеми із законом. На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка затримала зловмисника в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу затриманому. 

Також нагадаэмо, що броварська поліція затримала нетверезого чоловіка, який нахабно пропонував їм хабар, щоб уникнути відповідальності за їзду напідпитку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook