#

У Броварах крадій пропонував правоохоронцям хабар за скасування покарання (ФОТО)

13.09.2020 15:30
У Броварах крадій пропонував правоохоронцям хабар за скасування покарання (ФОТО)
Фото з місця події

Мешканець Броварів запропонував хабар у розмірі 1 тисячі доларів США слідчому Бориспільського відділу поліції, щоб уникнути покарання за крадіжку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Зазначимо, що 23-річний броварчанин в одному з сіл Бориспільського району скоїв крадіжку з проникненням. Правоохоронці затримали та доставили чоловіка до Бориспільського відділу поліції.

За зібраними матеріалами внутрішньої безпеки НПУ, слідчі Бориспільського ВП під процесуальним керівництвом прокуратури області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Під час передачі броварчанином першої частини неправомірної вигоди в розмірі 5 тис. грн слідчому в його ж службовому кабінеті, оперативники Департаменту внутрішньої безпеки НПУ затримали зловмисника. Гроші вилучено.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вже суд обере мешканцю Броварів запобіжний захід.

Зазначимо, що за спробу підкупу працівника поліції затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що 11 вересня співробітники Броварського відділу поліції затримали водія, який перевозив велику кількість безакцизних тютюнових виробів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: