#

У Броварах майстриня з манікюру планує встановити рекорд із нарощування найдовших нігтів

25.01.2022 08:45
У Броварах майстриня з манікюру планує встановити рекорд із нарощування найдовших нігтів
Вікторія Бондаренко

Завтра, 26 січня, у місті Бровари майстриня з манікюру Вікторія Бондаренко хоче встановити рекорд України з нарощування найдовших нігтів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на «Трибуна Бровари», майстриня має намір хоче наростити моделі гелеві нігті, які у довжину будуть сягати два метри.

Нарощування нігтів моделі жінка здійснюватиме на 5 пальцях правої руки. Відбуватиметься нарощування на спеціальному каркасі. Ці нігті Бондаренко планує покрити лаком і задекорувати.

Весь процес нарощування супроводжуватиме ведучий. Власне після завершення процесу нарощування він і організує проведення конкурсів, в яких візьме участь модель. Із нарощеними 2-хметровими нігтями Лілія має почистити картоплину, пришити ґудзик, заплести косу, підняти з підлоги 10 копійок та інше.

Потім майстриня нарощені нігті зніме і прикріпить на спеціальний браслет. Кожен охочий зможе з цим шедевром сфотографуватися.

Встановлення рекорду України відбудеться в Броварах 26 січня о 12 год на вул. Я.Мудрого, 90, (2 поверх).

Нагадаємо, що 4 лютого у Броварах у КЗКТ "Культурно-інноваційна платформа "ТепЛиця" пройде концерт класичної музики "Зимова казка".

Читати "Моя Київщина" у Facebook