#

У Броварах масово порушують карантин (ФОТО)

04.05.2020 17:59
У Броварах масово порушують карантин (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 4 травня, у багатьох закладах торгівлі міста Бровари зафіксували порушення карантинних заходів, які стосувалися здебільшого відсутності засобів захисту та допущення скупчення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту " Броварська міська рада" у Facebook.

Варто зауважити, що перевірки щодо дотримання карантинних заходів відбуваються як планово, так і за зверненнями громадян. Перш за все, вони спрямовані на моніторинг дотримання карантину.

У продуктових магазинах та супермаркетах контролюють наявність дезінфікуючих засобів, рукавичок для покупців, масок для продавців. До того ж, перевіряють чи накриті відповідними плівками продукти, чи витримується дистанція між покупцями та їх кількість на торговій площі, чи покупці перебувають у масках.

Зауважимо, що за минулий тиждень під час перевірок були виявлені порушення у супермаркеті "Епіцентр" (окремі покупці перебували без масок), магазині "Риба" (продавець працювала без рукавичок), РЦ "Маркет" (працівники торгової зали були без захисних окулярів), магазині "Фора" (працівники були без захисних окулярів, покупці без масок), магазинах "АТБ" (перевищення покупців орієнтовно торгової площі), магазині "Варус" (значне перевищення покупців орієнтовно торгової площі).

На вихідні мобільні групи також проводили патрулювання у парках "Перемога", "Сосновий", парку Шевченка, "Приозерний", "Талісман", сквері "Юність", "Алеї кохання".

Зауважимо, що ринки ТОВ "САНБОР" та ТОВ "СБС" на час перевірок не працювали.

Нагадаємо, що в Броварах на вулиці Олега Онікієнка автомобіль Volkswagen Passat зіткнувся з електроопорою.



Читати "Моя Київщина" у Facebook