#

У Броварах матір знущалася над малолітнім сином (ФОТО)

28.06.2020 12:21
У Броварах матір знущалася над малолітнім сином (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 27 червня, броварські поліцейські та спеціалісти служби у справах дітей відібрали маленького хлопчика в неадекватної матері, яка періодично над ним знущалася

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Facebook.

Про здійснення фізичного насилля збоку матері ювенальним поліцейським повідомив небайдужий мешканець. На виклик відразу ж прибули ювенальні поліцейські Броварського відділу поліції та спеціалісти служби у справах дітей Броварської міської ради. Під час з'ясування всіх обставин було прийнято рішення про негайне відібрання дитини від матері.

Наразі хлопчик перебуває в місцевій лікарні, де його повністю обстежать. Відносно матері правоохоронці склали відповідний протокол

Хлопчика помістили до лікарні для обстеження стану здоров'я, а на матір складено протокол за вчинення домашнього насилля.

Перебуваючи з поліцейським хлопчик настільки звик до нього та почав називати його мамою, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що компанія Coca-Cola забезпечила Броварську багатопрофільну клінічну лікарню надсучасним обладнанням для боротьби з коронавірусом.



Читати "Моя Київщина" у Telegram