#

У Броварах молодики посеред міста пограбували бабусю (ВІДЕО)

23.07.2020 18:10
У Броварах молодики посеред міста пограбували бабусю (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 23 липня, в місті Бровари двоє невідомих забрали у старенької сумку, де був гаманець та пенсійне посвідчення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "AtBrovary".

Повертаючись додому, бабуся несла в руках торбину з продуктами. Поверх продуктів знаходився і гаманець. Проходячи безпосередньо в арці будинку двоє невідомих молодих чоловіків помітили гаманець в сумці та наздогнавши бабусю, незаконно їм заволоділи.

Бабуся самостійно почала пошуки крадіїв, зверталась до магазинів та інших закладів, які знаходились в будинку по бульв. Незалежності, 6.

У гаманці крім незначної суми грошей (близько 200 грн.) знаходилось пенсійне посвідчення. Саме за крадіжку цього документа найбільше хвилюється старенька пенсіонерка.

Поліцію було повідомлено про злочин. Цей злочин зафіксувався на камеру відеоспостереження, тому якщо ви впізнали крадіїв і можете повідомити про їх місцеперебування або буде знайдене пенсійне посвідчення на ім'я Терновенко Марія Савелівна, прохання повідомити про це або правоохоронців за тел. "102", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у місті Бровари на одному з підприємств  заводу "Торгмаш", яке витоговляє металопластикові вікна, стався нещасний випадок.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: