#

У Броварах на ліки для онкохворих виділили додатково 750 тисяч гривень (ФОТО)

27.11.2020 09:10
У Броварах на ліки для онкохворих виділили додатково 750 тисяч гривень (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 26 листопада, під час засідання 87-ої позачергової сесії Броварської міської ради депутати додали 750 тис грн на програму із забезпечення пільгових категорій населення лікарськими засобами та медичними виробами на 2020 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Суму збільшили за рахунок зарплатні колективу комунального підприємства "Міський футбольний клуб". Як зазначив раніше керівник первинної медицини Броварів Ігор Кравцов, усі виділені кошти за цією статтею видатків підуть на ліки та медвироби для онкохворих.

Нагадаємо, що під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету Ігор Кравцов просив виділити на ці потреби 1 млн грн. Однак пропоноване фінансування урізали. В остаточному проєкті рішення фігурувала сума в 400 тис грн.

Під час сьогоднішнього засідання сесії депутат із "Голосу" Леонід Черепейнік висунув пропозицію збільшити дофінансування до пропонованого раніше 1 млн грн. Обранці цю пропозицію підтримали. Однак у голосування за проєкт змін до бюджету довелося внести зміни.

Як зазначила представниця фінансового управління міськради Наталя Кріпак, додати до запланованих 400 тис грн можливо лише 350 ти грн. Тобто загалом буде 750 тис грн.

Нагадаємо, що 24 листопада відбулася перша сесія Броварської районної ради VIII скликання, на посаду голови ради новообрані депутати обрали кандидатуру Сергія Гришка від партії "За Майбутнє".

Читати "Моя Київщина" у Facebook