#

У Броварах на п’ять років затвердили курсування трьох маршрутів

15.10.2020 15:10
У Броварах на п’ять років затвердили курсування трьох маршрутів
Фото з мережі Інтернет

Виконавчий комітет Броварської міської ради ухвалив рішення, що маршрутки під № 3, 5 і 10 будуть курсувати по місту ще п’ять років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Перший заступник міського голови Олександр Резнік отримав доручення укласти договори на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах із ФОП Мохонько В. В. (№№ 3 і 10) і ТОВ "Автопас К" (№ 5) – на 5 років.

Варто зауважити, що 22 вересня виконавчий комітет після нещодавнього затвердження результатів конкурсу зменшив "термін дії" маршрутів № 2, 3, 5 і 10 із 5 до 1 року.

Зробили це, як тоді розповів міський голова Ігор Сапожко, щоби в подальшому запровадити зовсім нові маршрути, які відповідатимуть нинішнім транспортним потокам.

Під час сьогоднішнього засідання доповідачка, в. о. начальниці управління будівництва, житлово-комунального господарства і транспорту Оксана Семеник пояснила, що члени конкурсної комісії проголосували за укладання нового договору саме на 5 років.

Водночас із перевізників узяли зобов’язання протягом трьох років замінити транспорт, який не відповідає вимогам щодо термінів експлуатації, зауважила представниця УБЖКГIТ.

Нагадаємо, що 14 жовтня в місті Бровари відкрилася виставка репродуцій ікон "Покров Пресвятої Богородиці".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: