#

У Броварах на зупинці молодик побив жінку (ФОТО)

22.12.2020 15:30
У Броварах на зупинці молодик побив жінку (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Бровари на зупинці громадського транспорту 29-річний зловмисник вирішив пограбувати жінку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Faсebook.

Зловмисник погрожував жінці ножем, аби вона відділі йому цінні речі. Проте жінка відмовилась, і тоді розбійник завдав їй декілька ударів у голову, після чого потерпіла втратила свідомість. Забравши належні їй речі, зловмисник зник у невідомому напрямку.

Правоохоронці миттєво відреагували і розпочали оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи підозрюваного та місця його перебування.

Оперативники затримали розбійника за місцем проживання його дівчини. У якості речових доказів правоохоронці вилучили викрадені речі.

Наразі нападника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Броварського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисник раніше вже мав проблеми із законом за аналогічні злочини. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що у Броварах через наїзд на пішохода на місці трагедії активісти без дозволу чиновників встановили обмежувачі швидкості.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: