#

У Броварах на зведення флагштоку виділили 700 тис грн

07.05.2021 10:48
У Броварах на зведення флагштоку виділили 700 тис грн
Фото з місця події

Стало відомо, що в місті Бровари з місцевого бюджету було виділено 700 тис грн на зведення флагштоку у парку "Перемога"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Броварської міської ради.

У повідомленні сказано, що цього тижня було розпочато підготовчі роботи по облаштуванню майданчика у парку "Перемога", де буде встановлено 72-метрову щоглу з Державним прапором України. Даний проект ініційовано Київською обласною державною адміністрацією за підтримки Офісу Президента України.

Зауважується, що на проєкту з місцевого бюджету було виділено 700 тис грн, всі інші роботи проводитимуться за кошти бюджету області.

Наразі спеціалісти КП "Бровари-Благоустрій" проводять демонтаж форм зі скейт-майданчика та займаються підготовкою території для початку робіт по облаштуванню місця встановлення флагштоку.

Старі форми тимчасово будуть встановлені на місці, визначеному у рамках ІІ черги капітального ремонту парку «Перемога» для облаштування нового скейт-майданчика (орієнтовно – біля адмінбудівлі парку). З початком робіт по реконструкції парку, усі старі форми будуть змінені на нові та більш сучасні. Наразі ж молодь зможе користуватися скейт-майданчиком та «звикати» до нового місця розташування.

Роботи по встановленню флагштоку обіцяють закінчити до Дня Державного Прапора України.

Нагадаємо, що на сайті Броварської міської ради створили петицію щодо облаштування вуличного тренажерного залу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: