#

У Броварах нагородили "соколят" за досягнення в спорті

26.12.2023 15:50
У Броварах нагородили "соколят" за досягнення в спорті
Фото з місця події

У Броварах пройшло нагородження спортсменів СК "Сокіл":  35 юних "соколят" отримали подяки за визначні спортивні досягнення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на телеграм-канал Трибуна-Бровари.

Броварські спортсмени досягли значних успіхів за підсумками року в обласних і Всеукраїнських змаганнях. Як підсумок -  привезли в Бровари дві неймовірні нагороди -  кубки Міністерства оборони України за зайняті перші командні місця в чемпіонаті України з рукопашного бою серед учнів та Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою "Шануємо воїнів, готуємось до захисту України".

Пріоритетний напрямок роботи клубу – рукопашний бій, проте хлопці брали участь також у змаганнях зі змішаних видів єдиноборств та бойового самбо. На попередньому чемпіонаті України команда СК "Сокіл" завоювала 14 золотих, 5 срібних і 7 бронзових медалей. 

На Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою в рамках проведення спортивно-масового заходу серед учнів "Пліч-о-пліч" броварські борці завоювали всі головні нагороди.

Дітям вручили подяки від відділу фізичної культури та від голови правління СК "Сокіл". Нагородили також і тренерів та дотичних до розвитку спорту і самого клубу осіб. 

Нагадаємо, що 23 грудня, в переддень Різдва Христового, у Броварах відбулися змагання з плавання – чемпіонат міста "Різдвяна зірочка".

Читати "Моя Київщина" у Telegram