#

У Броварах невчасно відкрилася виборча дільниця

17.01.2021 17:20
У Броварах невчасно відкрилася виборча дільниця
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 17 січня, в місті Бровари одна з виборчих дільниць не відкрилася о 8:00 ранку

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, наразі триває перевірка даного інциденту. Зазначається, що вона невідкрилася вчасно через те, що члени підготовчого засідання не встигли вчасно реєструвати спостерігачів виборчого процесу.

Далі зауважуєтся, що станом на 12:00 годину до поліції Київщини надійшло 24 повідомлення, пов’язаних з порушенням виборчого процесу. Поліція провела перевірку, за матеріалами яких складено 8 адміністративних протоколів.

Зокрема, низка повідомлень до поліції надійшла про фотографування виборчих бюлетенів та інші неправомірні дії учасниками виборів.

Поліцейські відреагували на всі звернення оперативно і склали відносно порушників 6 адмінпротоколів - за публічне розголошення виборцем, результатів волевиявлення в приміщенні для голосування (ст. 212-22 Кодексу України про адміністративне правопорушення).

Ще один з жителів міста Бровари в приміщені ДВК ображав учасників виборчого процесу та ще й прийшов до виборчої дільниці без засобів індивідуального захисту. За такі правопорушення працівники поліції склали відносно чоловіка адміністративні протоколи за ст. 173 та за ст. 44-3 КУпАП.

Нагадаємо, що кандидат у мери Борисполя "пропіарився" на мітингу проти підвищення тарифів у місті.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: