#

У Броварах нове відділення "Укрпошти" обладнане сучасною технікою (ФОТО)

27.11.2020 18:10
У Броварах нове відділення "Укрпошти" обладнане сучасною технікою (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 27 листопада, у Броварах на вулиці  Василя Симоненка відкрилося нове відділення "Укрпошти" №07402

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварська міська рада" у Faсebook, відділення має велику рецепцію, необхідну сучасну техніку та швидкісний інтернет.

У відділені надаватимуться найпопулярніші поштові послуги – пересилання внутрішніх і міжнародних поштових карток, листів, бандеролей, посилок, оплата комунальних послуг, приймання платежів, пересилання поштових переказів, оформлення передплати тощо.

На відкритті були присутні радник Броварського міського голови Григорій Голубовський, директор філії Київської міської дирекції АТ "Укрпошта" Йосип Борнак, працівники нового відділення та мешканці міста.

Григорій Голубовський подякував поштарям за нелегку, але дуже потрібну роботу і передав від імені міського голови Ігоря Сапожка та підприємців Олександра Насіковського та Андрія Фіщева два новеньких велосипеди.

Хочу побажати, щоб новини, які ви несете людям були добрими і позитивними, а ваша праця завдяки подарункам стала легшою! - звернувся до присутніх радник міського голови.

Тож відтепер доносити кореспонденцію до адресатів працівникам поштового відділення буде набагато зручніше.

Нагадаємо, що 26 листопада у Броварах на честь загиблих у російсько-українській війні жінок-воїнів висадили пам’ятну алею.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: