#

У Броварах обговорили напрямки залучення інвестицій для розвитку громади

20.05.2021 13:39
У Броварах обговорили напрямки залучення інвестицій для розвитку громади
Фото з місця події

Учора, 19 травня, відбулося засідання Ради керівників підприємств у офісі ПраТ "Спецбудмонтаж"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Броварської міської ради, засідання відбулося під головуванням міського голови Ігоря Сапожка.

У роботі засідання взяли участь заступник міського голови Микола Бабак та начальниця управління економіки та інвестицій Тетяна Троценко. На засіданні розглядались питання, пов'язані з розвитком промислового комплексу громади, ефективним використанням промислових та виробничих потужностей, утворенням додаткових робочих місць, поліпшенням соціально-економічного стану Броварської територіальної громади.

Міський голова акцентував увагу присутніх на тому, що міська влада розглядає економічний розвиток громади як процес стратегічного партнерства влади, громади та бізнесу, який прискорює зростання продуктивності економіки через стимулювання інвестицій у нові і існуючі підприємства.

 Ігор Сапожко сказав:

Броварська громада має сформувати сучасну економіку, відкриту до зовнішнього досвіду та капіталу і представлену добре збалансованим спектром компаній. Це має бути стабільна, диверсифікована економіка, яка використовує власні значні людські ресурси, сприяє їх втриманню у Броварській громаді та забезпечує громаду необхідними коштами для інвестування у сферу послуг для створення здорового і безпечного середовища для своїх мешканців.

Також на засіданні було обговорено стратегічні напрямки залучення інвестицій, а саме: інвестиційна промоція, інвестиційна політика та інвестиційні об’єкти.

Після засідання директор ПраТ "Спецбудмонтаж" Юрій Басюк провів оглядову екскурсію виробничих потужностей підприємства.

Нагадаємо, що у Броварській громаді зменшать обсяги фінансування Програми розвитку системи освіти громади на 2019 – 2023 роки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: