#

У Броварах обурені підприємці самотужки ремонтують розбиті дороги (ФОТО)

08.06.2021 10:37
У Броварах обурені підприємці самотужки ремонтують розбиті дороги (ФОТО)
Фото з місця події

У Броварах підприємці роками чекали, що місцева влада відремонтує дорогу на вулиці Залізничній, але не дочекалися

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Зазначимо, що підприємці об’єдналися і самотужки відремонтували дорогу. Однак, чиновники кажуть, що такі дії незаконні.

Вулиця Залізнична пролягає броварською промзоною. Протягом року там курсують фури, тож дорогою ні пройти, ні проїхати. Як кажуть місцеві, вулиця там ніколи не бачила асфальту, тож небайдужі неодноразово зверталися до адміністрації міста з проханням навести на Залізничній лад.

Чиновники внесли вулицю в перелік необхідних робіт із будівництва, реконструкції, капремонту доріг, вулиць, шляхопроводів у Броварах, однак коштів на ії ремонт так і не знайшлося. У пріоритетності робіт на 2021 рік, де визначено 60 об’єктів, капітального ремонту Залізничної також немає.

Тож керівники підприємств, чиї виробничі потужності і розташовані на цій вулиці, вирішили самотужки відремонтувати Залізничну. Поки що заасфальтовано лише частину найбільш проблемної ділянки – близько 500 м кв. Проте підприємці розглядають можливість згодом навести лад на всій вулиці.

Однак, як стверджує начальник управління інспекції та контролю Богдан Мельниченко, підприємці своїми діями вчинили порушення. Чиновник, зокрема, посилається на ст.34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на п.5 постанови Кабміну від 23.05.2011 р. № 553 «Про затвердження Порядку здійснення Державного архітектурно-будівельного контролю», а також на ст. 96 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що 7 червня сталась ДТП на в’їзді до міста Бровари.



Читати "Моя Київщина" у Telegram