#

У Броварах оголосили конкурс на кращу новорічну іграшку (ФОТО)

23.11.2020 15:20
У Броварах оголосили конкурс на кращу новорічну іграшку (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Броварах дітей віком від 6 до 17 років запрошують узяти участь у конкурсі "Іграшка твого міста", приуроченому до зимових новорічних свят

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Бровари: культурний простір" у Facebook.

Запропонуйте малюнки для декору новорічної іграшки міста у вигляді кулі! Продемонструйте свою творчість, подаруйте яскраві емоції та враження собі та своїм близьким, – йдеться в оголошенні.

Для участі в конкурсі необхідно:

  • заповнити анкету у відділі культури Броварської міської ради за адресою бульв. Незалежності, 4, МКЦ "Прометей", 2 поверх або електронну анкету за посиланням.
  • до 17-го грудня малюнок на конкурс подати безпосередньо у відділ культури або в електронному вигляді (фото або скан) на e-mail [email protected].

За ескізами переможців виготовлять та встановлять новорічні іграшки великого розміру для створення святкової атмосфери в місті.

Масштабні роботи, виготовлені за дитячими малюнками, візьмуть участь у другому етапі конкурсу. За найкращу роботу голосуватимуть користувачі соцмережі Фейсбук на сторінці "Бровари: культурний простір", де й буде обрано переможця за кількістю отриманих лайків.

Нагородження відбудеться 14-ого січня 2021 року в міському культурному центрі "Прометей". Реєстрація діє до 30 листопада включно.

Також Броварський відділ культури звертається до потенційних меценатів міста підтримати цей проєкт, долучитися до культурного життя Броварів та здійснити маленькі мрії маленьких дітей нашого міста.

Нагадаємо, що 21 листопада 16-річний Баліцький Даніїл пішов із дому та його місцеперебування невідоме.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: