#

У Броварах під амбулаторію реконструюють п’ять квартир у новобудові

22.12.2020 20:05
У Броварах під амбулаторію реконструюють п’ять квартир у новобудові
Фото з мережі Інтернет

У новобудові міста Бровари по вулиці Москаленка, 53/1 облаштують доросле відділення амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

Для цього в житловому будинку місту виділено п’ять квартир, загальною площею понад 200 кв.м. Провести їх реконструкцію довірили ТОВ "Горінвестбуд". Роботи повинні завершити до кінця лютого 2021 року.

З оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 11 грудня комунальне некомерційне підприємство "Броварський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» уклало договір з ТОВ "Горінвестбуд" на реконструкцію п’яти квартир №395-399 в будинку по вул. Москаленка, 53/1 під амбулаторію сімейної медицини із влаштуванням вхідної групи. Ціна договору склала 4,06 млн грн.

"Горінвестбуд" до кінця лютого 2021 року повинно виконати будівельні і монтажні роботи, облаштувати системи водопостачання та водовідведення, опалення, вентиляції та кондиціювання, електропостачання.

Конкуренцію ТОВ "Горінвестбуд" в тендері склали ТОВ "Пропериметер", ПП "Союз Регіон" та ТОВ "Група Атена". Пропозиції "Пропериметер" та "Союз Регіон" були вигідніші по ціні, але їх відхилили через невідповідність умовам тендерної документації.

У квітні 2020 року міський голова Броварів Ігор Сапожко розповів, що місту безкоштовно передані приміщення, площею понад 200 кв. м, для облаштування амбулаторії по вул. Москаленка, 53 в новому житловому комплексі. За його словами, в них буде розташовано доросле відділення амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "Горінвестбуд" зареєстровано в 2017 році. Статутний капітал складає 120 тис грн. Засновник та директор – Костянтин Безруков.

По даним Zакупівлі, за результатами участі у публічних закупівлях ТОВ "Горінвестбуд" уклало 52 договори на загальну суму 61,82 млн грн (без урахування нинішнього).

Також нагадаємо, що 21 грудня, стався напад на мера Броварів та його родину.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: