#

У Броварах під час повторних виборів поліція виявила 45-х порушників

19.01.2021 19:20
У Броварах під час повторних виборів поліція виявила 45-х порушників
Відділення поліції у Броварах

Стало відомо, що у день повторних виборів  у місті Бровари поліція притягнула до адмінвідповідальності 42 особи за порушення виборчого процесу та затримала групу учасників  "каруселей"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу поліції у Київській області.

У поліції розповіли, що у день голосування до них надійшло 76 повідомлень про можливі порушення виборчого процесу у Броварах. У результаті перевірок правоохоронці склали на порушників 45 адміністративних протоколів.

Також поліцейські у день повторних виборів затримали групу киян, які прибули до Броварів для участі у виборчих "каруселях".  Вони змінили місце реєстрації та незаконно проголосували на одній з виборчих дільниць міста Бровари.

Звинувачення на адресу керівника Броварської поліції щодо його бездіяльності під час організації "масового підкупу виборців" та "виборчих каруселей" у день повторних виборів з’явились у мережі Інтернет. Однак вони є безпідставними і жодним чином не відповідають дійсності, – розповідають в поліції.

Також вони зазначили, що анонімний автор на зазначає жодної конкретики, а виклав публікацію загальними фразами, на кшталт "начальник поліції не зумів, не забезпечив".

Нагадаємо, що усього до поліції Київщини надійшло 69 повідомлень, пов’язаних з порушенням виборчого процесу, поліція провела перевірки, за матеріалами яких складено 24 адміністративних протоколи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: