#

У Броварах побудують притулок для безпритульних тварин

12.05.2021 15:15
У Броварах побудують притулок для безпритульних тварин
Фото з мережі інтернет

Броварська влада підписала договір з ТОВ "Проектна компанія "Аркон" для розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво притулку для безпритульних тварин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт "Трибуна Бровари".

Договір з переможцем тендеру 7 травня Броварське управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури і транспорту (УБЖКГІТ) уклало 7 травня. Розпочати роботи з проєктування підрядна організація має вже в травні і завершити до 1 вересня цього року.

Планують побудувати притулок на 350 тварин (кішок та собачок). На території зроблять паркінг, вольєри для тварин на 30 секцій, вольєри із приміщеннями для вигулу та для зграйного утримання тварин, крематорій для тварин. Також відведуть місця для тренувального майданчика, для карантинного утримання тварин та приймання та соціалізації тварин.

На території зведуть Головний корпус притулку, у якому знаходитимуться ветеринарна аптека, офісні приміщення, зала для відвідувачів, оглядова (ветклініка), операційна та післяопераційна, приміщення перетримки собак та кішок та ін. Також планують зробити міні готель для домашніх тварин.

Як повідомили в управлінні БЖКГІТ, витрат на будівництво в цьому році не передбачено, але розглядають можливість залучення інвесторських коштів.

Нагадаємо, що лікарю однієї з ветеринарних клінік міста Бориспіль повідомили про підозру за хабар.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: