#

У Броварах працюватимуть три дитячі садочки

03.05.2022 19:50
У Броварах працюватимуть три дитячі садочки
Фото з мережі інтернет

З наступного тижня у Броварах почнуть працювати три дитсадки, дозвіл надано Броварською районною військовою адміністрацією

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Ігоря Сапожка у Facebook.

Наразі ще вирішується низка організаційних моментів. Зокрема проведено комісійне обстеження декількох закладів та обрано три у різних мікрорайонах міста, проведено роботу з батьками та педагогічними колективами. Також вирішується організація повноцінного харчування дітей.

Наразі 311 жителів міста подали заяви на відвідування дітьми дитсадків, всі вони будуть розподілені пропорційно по трьох закладах. Вік дітей – від 3-х років.

Однак є винятки – якщо батько знаходиться в лавах ЗСУ, чи працює в критичній інфраструктурі, або мама одна виховує дитину і в той же час працює в лікарні, в поліції, в комунальному підприємстві, тоді до садочка візьмуть дитину з 2-х років. 

З кожним десятком дітей працюватиме один вихователь та один помічник вихователя. Групи розташовуватимуться лише на перших поверхах. Стан укриттів у приміщеннях перевірено, педагоги вже проводили попередні заняття з дітками, в ігровій формі відпрацьовували оперативні  дії під час тривоги.

Влада не розкриває інформацію про те, які саме дитсадки працюватимуть та просить батьків і ЗМІ також не поширювати такі дані.

Нагадаємо, що у Броварській громаді станом на 30 квітня показники радіаційного фону та атмосферного повітря перебувають у нормі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook