#

У Броварах правоохоронці викрили склади з алкоголем сумнівного походження

07.05.2020 09:30
У Броварах правоохоронці викрили склади з алкоголем сумнівного походження
Фото з місця події

До поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Броварів невідомі особи зі складського приміщення завантажують до автомобіля пляшки з горілкою сумнівного походження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

За вказаною адресою виїхали правоохоронці. Прибувши на місце події, поліцейські виявили автомобіль Mercedes Sprinter, громадянина 1973 року народження, жителя Києва, та громадянина 1967 року народження, котрі завантажували до автомобіля пляшки з горілкою "Пшенична".

Чоловіки відразу не змогли пояснити походження даної продукції, не надали відповідних документів та не змогли повідомити пункт розвантаження.

Також акцизні марки викликали підозру, оскільки мали різне забарвлення.

В автомобілі знаходилось 4 тисячі пляшок ємкістю 0,5 л. Продукція вилучена та буде направлена на експертизу.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.199 КК України (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку, голографічних захисних елементів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Також нагадаємо, що на Бориспільщині неподалік села Іванків співробітник поліції обганяв інший автомобіль та не впорався з керуванням.

Читати "Моя Київщина" у Facebook