#

У Броварах правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві власної дружини (ФОТО)

14.08.2020 08:35
У Броварах правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві власної дружини (ФОТО)
Фото з місця події

У понеділок, 10 серпня,  на Броварщині правоохоронці спіймали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї дружини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Зазначимо, що 53-річний чоловік побачив вдома свою дружину в компанії з іншим чоловіком. Розлютившись, гостя побив, а жінку вбив, після чого втік на автівці знайомого. Спіймали його на Броварщині, куди він дістався не без пригод, тому що сам з Чернігівщини.

Про злочин поліції повідомив житель одного із сіл Ріпкинського району Чернігівської області. Він почув дивний галас у сусідньому будинку і вирішив перевірити, що там відбувається. У приміщенні він виявив мертву 42-річну господиню, а також закривавленого чоловіка. Травмованого чоловіка госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці зібрали речові докази та опитали ймовірних очевидців та свідків події. Так вони з’ясували, що до вбивства може бути причетний 53-річний чоловік небіжчиці.

Чоловік працював далекобійником. Тому на українсько-білоруському кордоні його вже чекали. Разом із тим патрульні Чернігівської області, а також Броварського району Київської області перекрили всі можливі під’їзди до місця стоянки вантажівки, на якій працює ймовірний вбивця.

Як виявилося, чоловік і справді вирішив будь-що дістатися до робочого авто. Задля цього спочатку він, у закривавленій футболці, сів у автомобіль товариша та поїхав на Київщину. По дорозі чоловік не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Автівку покинув, далі спробував добиратися попутками.

У результаті співробітники поліції Чернігівської області наздогнали підозрюваного у Броварському районі Київської області та затримали його.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України – вбивство. Передбачене покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що 10 серпня у Броварах журналісти та дієтолог перевірили кавуни на нітрати.



Читати "Моя Київщина" у Telegram