#

У Броварах продовжили опалювальний сезон

05.04.2021 16:50
У Броварах продовжили опалювальний сезон
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 5 квітня, мер Броварів Ігор Сапожко розповів, що опалювальний сезон у місті продовжиться на декілька днів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Ігоря Сапожка у Faсebook.

На своїй сторінці в соціальних мережах Сапожко написав:

Друзі, зважаючи на зниження температурних показників, прийняли рішення не припиняти теплопостачання в житловому фонді міста до кінця поточного тижня. Саме в цей період за прогнозами синоптиків очікується "мінусова" температура вночі. До того, ми проаналізували заявки броварчан: за минулі вихідні маємо багато звернень щодо продовження опалювального сезону, особливо від мешканців, які хворіють та знаходяться на самоізоляції вдома.

Далі за його словами, 11 квітня синоптики очікують підвищення середньодобової температури до +8 градусів. Тут він також наголосив, що саме такий норматив дозволяє КП "Броваритепловодоенергія" розпочати процес припинення подачі теплоносія вже з понеділка, 12 квітня. Цей процес технологічно може тривати до 5 днів.

На кінець він наголосив, що наразі центральні котельні міста працюють на температурному мінімумі, а якщо в будинку дуже жарко, то закликав жителів звертатися до КП "Броваритепловодоенергія", аби спеціалісти комунального підприємства відрегулювали подачу теплоносія у конкретному будинку.

Нагадаємо, що 5 квітня у місті Бровари водій приміської маршрутки №706 висадив усіх пасажирів, які не мали спецквитка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: