#

У Броварах пройшов спортивно-патріотичний вишкіл "Ми сильні духом-2024"

28.06.2024 20:23
У Броварах пройшов спортивно-патріотичний вишкіл "Ми сильні духом-2024"
Фото з місця подій

З 4 по 27 червня на базі Центру національно-патріотичного виховання Броварської міської ради був проведений спортивно-патріотичний вишкіл "Ми сильні духом"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Броварської МТГ.

Учасниками вишколу стали переможці та призери І (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), учні закладів освіти Броварської міської територіальної громади.

Кожного тижня на території Центру учасники вишколу розбивали наметове містечко, в якому проживали 3 дні та 2 ночі.

В період роботи вишколу проведені майстер-класи:

"Основи самооборони", "Основи організації  радіозвʹязку", "Тактика пересування малими групами", "Перша допомога", "Основи телекомунікацій", "Робота експертної служби поліції", "Збирання та розбирання автомату АКМ", "Тактична медицина", "Виготовлення браслетів" та інші.

До заходу були залучені представники Броварського районного управління поліції ГУ національної поліції в Київській області, Броварського районного управління ГУ ДСНС України, військовослужбовці з частини військ зв`язку та кібербезпеки ЗСУ,  які проводили з дітьми майстер-класи та бесіди.

Учасники вишколу відвідували басейн КП "Оздоровчо-реабілітаційний центр" міста Бровари.

Також, були проведені інтелектуальні ігри "Що? Де? Коли?", а вечорами, сидячи біля багаття, діти співали народні пісні та пісні українських авторів. 

Ми впевнені, що отримані знання діти обов’язково використають у своєму подальшому житті. І якщо буде потрібно, вони стануть на захист рідної України вже досвідченими, креативними, відповідальними та мужніми!,

- зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, що в ірпінському парку пройшов концерт у межах благодійного проєкту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram