#

У Броварах розпочалася благодійна акція "Англійські книги дітям" (ФОТО)

17.09.2020 15:15
У Броварах розпочалася благодійна акція "Англійські книги дітям" (ФОТО)
Фото з місця події

За ініціативою фонду "Фортеця надії" в Броварах розпочалася благодійна акція "Англійські книги дітям"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"

Цей захід направлений на те, щоб зробити кращим місто Бровари, щоб заохочувати дітей вивчати англійську та підтримати центри іноземних мов у місті. Акцію розпочали президент Благодійного Фонду "Фортеця надії" Валерій Купрій та київський художник Олександр Волосенко. Саме цей талановитий художник зробив малюнки до книг.

Зазначимо, що акція проводиться в центрах іноземних мов. За словами Олександра Волосенка, ці казки  він допомагав ілюструвати англійцю Джону Райтсону.

Наразі Олександр вирішив заохочувати  дітей до вивчення англійської мови  та через благодійну організацію "Фортеця надія" підтримати акцію. На жаль, через карантин в державні шкільні заклади міста неможливо потрапити. Тож першим, за словами Валерія Купрія, відвідали центр іноземних мов "Success".

Ми будемо підтримувати вивчення англійської, адже це дає можливість спілкуватися без кордонів із громадянами будь-якої країни, – запевняють організатори акції.

Нагадаємо, що 14 вересня, відповідно до рішення Броварського виконавчого комітету в місті почали діяти обмеження, характерні для "жовтої" зони карантину.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: