#

У Броварах розшукують керманича, який наїхав на дитину та зник із місця події

22.02.2021 09:00
У Броварах розшукують керманича, який наїхав на дитину та зник із місця події
Фото з місця події

У п’ятницю, 19 лютого, у Броварах невідомий чоловік здійснив наїзд на маленького хлопчика та зник із місця події

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Як зазначила мама хлопчика, удар "прийшовся" на ногу. Але на фото зафіксовано, що на обличчі також багато синців. Жінка додала, що наразі хлопця обстежують, щоб встановити ступінь травм.

Жінка, яка називається свідком події зазначає, що під час ДТП водій устиг загальмувати. Але хлопець влетів обличчям у задню частину автомобіля.

У Броварському районному управлінні поліції також надали інформацію про інцидент. Зі слів правоохоронців, наразі обставини ДТП встановлюють. За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Залежно від характеру травм і у випадку доведення вини водію загрожуватиме покарання: найменше – штраф від 340 грн, найбільше – позбавлення волі на термін до 8 років.

У Броварському районному управлінні поліції просять свідків події звернутися до правоохоронців за номером телефону "102".

Нагадаємо, що у місті Бровари місцеві озера вкрилися товстим шаром льоду, який заважає надходженню і розчиненню вільного кисню у воді.

Читати "Моя Київщина" у Facebook