#

У Броварах в стоматологічній поліклініці подорожчала рентгенографія

16.09.2020 09:30
У Броварах в  стоматологічній поліклініці подорожчала рентгенографія
Фото з місця події

Учора, 15 вересня, на засіданні виконавчого комітету Броварської міської ради депутати ухвалили нові тарифи на рентгенографію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

За рішення про зміну та встановлення тарифів члени виконавчого комітету проголосували одноголосно. Воно набуде чинності  16 вересня. Рік тому ціну звичайного рентгену встановили на рівні 56 грн. Зараз звичайний рентген у комунальному підприємстві коштуватиме 70 грн, а панорамний знімок – 230 грн

Як зазначила доповідачка Ірина Тесля, нова очільниця КП "Броварська стоматологічна поліклініка", за 6 місяців з бюджету міста підприємство отримало 2,5 млн грн, а заробили (без урахування бюджетних коштів) – 6,5 млн грн.

Зі слів міського голови Ігоря Сапожка, стоматологія заробляє гроші і є конкурентоспроможною. Окрім іншого, мер передбачає відкриття кабінету дитячої стоматології в новій амбулаторії на Торгмаші, якщо амбулаторію все-таки створять.

Як зазначила Ірина Тесля, в майбутньому комунальне підприємство також планує закупити відеограф для дитячої стоматології. Вона також зауважила, що дитяча стоматологія безкоштовна, адже має фінансування від Національної служби здоров’я України.

Нагадаємо, що 14 вересня відповідно до рішення Броварського виконавчого комітету в місті почали діяти обмеження, характерні для "жовтої" зони карантину.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: