#

У Броварах відкрилася виставка всесвітньовідомого художника Сергія Кривенка

07.12.2020 13:40
У Броварах відкрилася виставка всесвітньовідомого художника Сергія Кривенка
Фото з місця події

Нещодавно, 2 грудня, у Броварському краєзнавчому музеї, що на вулиці Гагаріна, 6, відкрилася персональна художня виставка «Мальовнича Україна» відомого в усьому світі художника Сергія Кривенка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварська міська рада".

Сергій Кривенко – член Національної спілки художників України, має персональні виставки в Києві, Білій Церкві, Сумах, Глухові, Кролевці. Його картини зберігаються в приватних колекціях Канади, Німеччини, США, Польщі.

Митець постійно бере участь у всеукраїнських, обласних та регіональних виставках і пленерах. Протягом останніх десяти років Сергій Кривенко є учасником пленеру "Барви Малевича".

Працює живописець у реалістичній манері, яскравий представник українського імпресіонізму. Роботи художника відрізняються самобутністю. У його творчому доробку натюрморти, портрети, пейзажі.

На виставці в Броварах Сергій Кривенко представив 22 роботи в техніці акварель, більшість із яких – пейзажі, а також полотно та олія.

Виставка працюватиме до 31-ого січня 2021 року.

Нагадаємо, що аналітичний центр розвитку громадянського суспільства провів опитування та дізнався, за кого готові голосувати жителі Броварів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram