#

У Броварах відкрили фотовиставку "Мальовнича Німеччина" (ФОТО)

20.11.2023 20:30
У Броварах відкрили фотовиставку "Мальовнича Німеччина" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 20 листопада, у місті Бровари почала діяти фотовиставка "Мальовнича Німеччина" фотохудожника Отмара Візеннегера з міста Ерланген (ФРН)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Броварської громади

Мер Броварів Ігор Сапожко висловив подяку німецькому порідненому місту за постійну підтримку громади. Це і переданий комунальний транспорт, і допомога та співпраця в медичній, освітній, спортивній та соціальній галузях, а відтепер - запровадження спільних культурних проєктів.

Автор фотовиставки Отмар Візеннегер народився у березні 1960 року в Австрії. Почав займатися фотографією в період отримання технічної освіти в навчальному закладі у передмісті Відня. У 1981 році переїхав до німецького міста Ерланген. За допомогою кольорів фотограф робить різноманітні акценти та впливає на уяву та відчуття глядача, відкриває йому нове та незвичне у повсякденному.

Пан Отмар відвідав 35 країн світу, фотографуючи людей, тварин та пейзажі. Броварчани та гості громади можуть відвідати фотовиставку у приміщенні  Броварського міського краєзнавчого музею за адресою: вул. Героїв України, 6.

Нагадаємо, що в однієї із співробітниць Броварського вищого училища фізичної культури виявили гепатит А.



Читати "Моя Київщина" у Facebook