#

У Броварах відкрили жіночий хаб з підприємництва U&We Hub (ФОТО)

11.07.2023 16:40
У Броварах відкрили жіночий хаб з підприємництва U&We Hub (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 11 липня, у КІП "ТепЛиця" відбулося відкриття жіночого хабу з підприємництва в Броварах U&We Hub (Ukrainian Women Entepreneurs Hub)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис каналу "Трибуна-Бровари".

Це офлайн-хаб для жінок-підприємиць, або для тих, хто мріє про відкриття власної справи.

Зареєструвалось на подію 35 броварчанок. Також захід відвідали посадові особи і топ-менеджерки броварських компаній.

UWE Hub також планує навчати жінок селах та селищах, які розташовані поруч із хабом у Броварах.

Засновниця програми UWE Hub Марина Саприкіна розповіла:

Жіноче економічне уповноваження та підприємництво — це фундамент, на якому розвиватиметься економіка України як зараз, так і в процесі відбудови. Саме тому і виникла ідея програми UWE Hub — як відповідь на війну та потребу допомоги жінкам, які стали переселенками або біженками. За цей рік ми плануємо навчити 10 тисяч жінок підприємництва й відкрити сім хабів в Україні, та ведемо перемовини за кордоном.

Тож аби навчитися створювати, розвивати та масштабувати власний бізнес, протягом наступних шести місяців жінки матимуть можливість відвідувати різні активності від UWE Hub. Стартуватиме програма уже за кілька днів і, відповідно, триватиме до кінця року.

На відкритті презентували навчальну програму, яка пройде у Броварах у три хвилі. Орієнтована вона на жінок без обмежень у віці і професійній сфері. 

Нагадаємо, що заступниця голови Київської обласної ради взяла участь у бізнес-форумі "Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина".


Читати "Моя Київщина" у Telegram