#

У Броварах юнак наніс матері 10 ножових поранень

01.11.2022 11:50
У Броварах юнак наніс матері 10 ножових поранень
Фото з місця події

Нещодавно, 27 жовтня, працівники поліції дізналися, що у місті Бровари у приватному будинку сталося вбивство

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook, на місці події поліція виявила тіло жінки із багаточисельними ножовими пораненнями.

За словами начальника поліції Київщини, на тілі жінки знаходилося 10 ножових поранень, де половину з яких було нанесли в спину, частину в шию, а також обличчя. Від отриманих травм, несумісних із життям, 41-річна потерпіла померла на місці.

Далі поліцейськими було вирахувано причетність до вбивства 18-річного сина, з яким у загиблої часто траплялись конфлікти. Того ранку після чергової сварки і сталась трагедія.

Андрій Нєбитов сказав:

Хлопець у деталях придумував план втечі та маскування. Але згодом оперативники кримінальної поліції затримали його біля платформ залізничного вокзалу із квитком до Івано-Франківська. Після затримання зловмисник намагався вигадати будь-які версії, тобто він холоднокровно вигадував, яким чином йому уникнути відповідальності.

Також поліцейські встановили, що ніж яким правопорушник вчинив злочин, схований в одному із місцевих парків Броварів. Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі Броварського райуправління поліції, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили правопорушнику про підозру [ч.1 ст.115 ККУ]. Фігуранту загрожує до 15 років за ґратами.

Нагадаємо, що 29 жовтня у Броварах на металопереробному підприємстві внаслідок вибуху загинув працівник.



Читати "Моя Київщина" у Telegram